Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Ηλεία: Νέο θύμα απάτης με το σενάριο του τροχαίου - Πήραν 15.000 ευρώ από ηλικιωμένη




  Πηγή...http://www.ilialive.gr




Ηλεία: Νέο θύμα απάτης με το σενάριο του τροχαίου - Πήραν 15.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Δεν έχει τέλος το μαρτύριο των ηλικιωμένων απο τους επιτήδειους που καταφέρνουν να τους εξαπατούν και να τους αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά με το σενάριο της εμπλοκής σε τροχαίο του παιδιού τους.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες οι απατεώνες εκμεταλλευόμενοι την αφέλεια και την ευαισθησία των ηλικιωμένων απέσπασαν χιλιάδες ευρώ χρησιμοποιώντας το ίδιο κόλπο.
Στην περιοχή της Βουπρασίας το πρωί της Πέμπτηςμια άγνωστη γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με ηλικιωμένη γυναίκα προσποιούμενη την αστυνομικό.
Κατάφερε να την πείσει πως η κόρη της ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και της ζήτησε το ποσό των 28.000 ευρώ για να αποφύγει τις νομικές διαδικασίες και τις συνέπειες ως υπαίτια για την πρόκληση του τροχαίου.
Η ηλικιωμένη πείστηκε και η υποτιθέμενη αστυνομικός την ενημέρωσε πως θα την συναντήσει ένας άλλος αστυνομικός σε προκαθορισμένο σημείο για να του παραδώσει το ποσό που είχε διαθέσιμο, δηλαδή 15.000 ευρώ.
Όπως και έγινε δηλαδή και ο άγνωστος άντρας πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε.
Οι αστυνομικοί του  Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, σχημάτησαν δικογραφία σε βάρος των δύο άγνωστων δραστών, για απάτη κατά συναυτουργία και διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου