Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Καλαμάτα: 55χρονος καλλιεργούσε χασίς σε… κορμούς ελιάς


Πηγή...https://www.eleftheriaonline.gr/

Καλαμάτα: 55χρονος καλλιεργούσε χασίς σε… κορμούς ελιάς

 Γράφτηκε από την  

Καλαμάτα: 55χρονος καλλιεργούσε χασίς σε… κορμούς ελιάς

Σε... κορμούς ελιάς μέσα σε καφάσια, καμουφλαρισμένα με πράσινο δίχτυ, καλλιεργούσε ένας 55χρονος Ελληνας φυτά χασίς στην περιοχή των Αγ. Αναργύρων, στην Καλαμάτα.



Ο άνδρας συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας μετά από
έρευνα στο σπίτι του, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 21 δενδρύλλια χασίς 25-60 εκατοστών, ποσότητα χασίς 72,6 γραμ., μια ζυγαριά και ένα δίκαννο.
Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, η Δίωξη Ναρκωτικών είχε πληροφορίες ότι ο συγκεκριμένος πουλάει και καλλιεργεί χασίς, οπότε χθες ερεύνησε το σπίτι και το χτήμα όπου μένει. Στο χτήμα, διάσπαρτα ανάμεσα στις ελιές και τα δεντρολίβανα, οι αστυνομικοί βρήκαν φυτεμένα στο έδαφος τα 5 από τα 21 φυτά. Σε τενεκέ και τελάρα με χώμα, πάνω σε χοντρούς κορμούς ελιάς ανακάλυψαν άλλα 7 φυτά τυλιγμένα εξωτερικά με πράσινο δίχτυ σκίασης. Επίσης, βρήκαν σε πλαστικό τελάρο για φυντάνια 8 φυτά, και σ' ένα γλαστράκι ένα ακόμη.
Μέσα στο σπίτι βρήκαν τη ζυγαριά την οποία δίνουν ως ακριβείας, καθώς και ένα δίκαννο για το οποίο είχε λήξει η άδεια. Στο σπίτι βρέθηκαν και 6 ανισοβαρείς ποσότητες χασίς από 0,6 γραμ. η μικρότερη έως 44 γραμ. η μεγαλύτερη, συνολικού βάρους 72,6 γραμ.
  • Click to enlarge image 17-5-2019 messinia-narkwtika 2.jpg
  • Click to enlarge image 17-5-2019 messinia-narkwtika 3.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου