Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Γαστούνη: Έπαιξαν μπάλα για το Χρήστο Κωστόπουλο



  Πηγή...http://www.ilialive.gr





Γαστούνη: Έπαιξαν μπάλα για το Χρήστο Κωστόπουλο


Το σκορ σε αυτό τον ποδοσφαιρικό αγώνα, δεν είχε καμία σημασία... Εκείνο που μέτρησε περισσότερο ήταν η προσφορά των ποδοσφαιριστών από την Ηλεία και την Αχαΐα και του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια στήριξης του μικρού Χρήστου Κωστόπουλου.

Να συγκεντρωθούν δηλαδή χρήματα για να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες του ο 7χρονος Χρήστος που εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια δίνει σκληρή μάχη με το ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου.
Τα χειρουργεία και οι χημειοθεραπείες που έχει υποβληθεί από το 2014 είναι πολλά,  με τον μικρό Χρήστο αλλά και τους γονείς του με θάρρος και πίστη να προσπαθούν να νικήσουν τη νόσο.
 
Οι δυσκολίες όμως δεν λείπουν, καθώς μία ακόμα υποτροπή θα αναγκάσει τον εφτάχρονο Χρήστο να υποβληθεί σε ένα ακόμα χειρουργείο, αλλά και τους γονείς του να καλύψουν ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό το οποίο όμως αδυνατούν.
 
Δεν είναι λίγοι αυτοί που ευαισθητοποιήθηκαν απο την περίπτωση του μικρού Χρήστου και θέλησαν να βοηθήσουν άμεσα με όποιο τρόπο μπορούν.
 
Ανάμεσά τους και επίλεκτοι ποδοσφαιριστές της Ηλείας και της Αχαΐας που έδωσαν έναν διαφορετικό αγώνα στο δημοτικό στάδιο Γαστούνης με νικητές τους Αχαιούς με 5-3
 
Τα έσοδα από τα εισιτήρια των πέντε ευρώ θα διατεθούν για την βοήθεια του Χρήστου.
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τον μικρό Χρήστο,  μπορούν να το κάνουν στον λογαριασμό:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR0501103280000032800120928
 
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΙΕΤΗ
 
Τηλ. γονιών. 6984042909 Παναγιώτης Κωστόπουλος
 
Φωτογραφίες: Γιάννης Τσούκας/ilialive.gr/olympiasports.gr
 
Agonas2
 
Agonas3
 
Agonas4
 
Agonas5
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου